Chantal Meulepas, getrouwd, heb een dochter. Wonende in Brabant omgeving Schaijk. Van partygirl naar student van het leven, zo kan ik mezelf wel omschrijven.

me1

Toen ik een paar jaar geleden last kreeg van anderen, achteraf gezien had ik meer last van mezelf. Ben ik diep gegaan. En dat dieptepunt was eigenlijk een mooie nieuwe start van een positievere zelf en daar begon mijn zoektocht naar wat ik echt wil, qua werk in mijn leven.

Ik ben naar een passie coach gegaan en daar kwamen verrassende dingen uit. Wat een van de 5 passies waren was mijn passie om andere mensen te helpen met hun zoektocht. Het is iets waar ik me iedere dag graag met bezig houd.

Ik ben dankbaar voor wat er allemaal is in mijn leven, mijn gezin, de mensen om me heen, de mooie natuur, ik houd van boeken lezen en leren, wandelen, genieten van de kleine dingen, mediteren en qua werk andere mensen te helpen met hun innerlijke reis.

Ik hou van mensen en ik wil graag mensen gelukkig zien, daar word ik ook heel blij van. Van karakter ben ik nieuwsgierig, eigenwijs, respectvol, leergierig, zorgvuldig, empathisch, liefdevol en energievol en ik houd van uitdagingen. Graag wil ik jou ontmoeten en je helpen met jouw zoektocht.