Chantal Meulepas, getrouwd, heb een dochter. Wonende in Brabant omgeving Schaijk. Van partygirl naar student van het leven, zo kan ik mezelf wel omschrijven.

mam

In mijn pubertijd ben ik diep gegaan. Er gebeurde veel, werd depressief, het was een dieptepunt en tevens ook een nieuwe start van wat ik belangrijk vind en het leven in het nu. 

Ik ging naar een passie coach en daar kwamen mooie dingen uit. Wat een van mijn passies is, is andere mensen te helpen met hun innerlijke zoektocht. Het is iets waar ik me iedere dag graag met bezig houd.

Ik ben dankbaar voor wat er allemaal is in mijn leven, mijn gezin, de mensen om me heen, de mooie natuur, ik houd van boeken, wandelen, genieten van de kleine dingen, reizen, zelf ontwikkeling. Ik houd ervan als ik andere mensen gelukkig zie, daar word ik heel blij van en wil hun graag helpen met hun innerlijke reis.

Van karakter ben ik nieuwsgierig, eigenwijs, respectvol, leergierig, zorgvuldig, empathisch, liefdevol en energievol en ik houd van uitdagingen. Graag wil ik jou ontmoeten en je helpen met jouw zoektocht.