~Review~

Hoi beste mensen heb 3 maanden geleden bij Chantal gelopen/ geweest. Ik had haar een app gestuurd over mijn problemen die ik in mijn jeugd had ervaren en die werd zeer snel op een serieuze professionele en vooral lieve manier beantwoord. Vlug daarna volgde een telefonisch gesprek waar ik in ik al gelijk een klik voelde met haar, ik nam haar in vertrouwen door echt alles te vertellen wat ik nooit eerder had gedaan, mijn vertrouwen in haar bleek gegrond!!! Ze heeft in al die maanden zo goed naar me geluisterd er alles aan gedaan door middel van bepaalde therapieën. Of ik nou huilde lachte of boos deed, ze bleef altijd netjes, zorgzaam en professioneel met me omgaan, voor mij is Chantal echt een pluspuntje geweest in alle nare dingen die ik heb meegemaakt en ik raad iedereen aan, die hulp nodig heeft op wat voor manier dan ook, om contact met haar op te nemen!!! Je kan snel terecht, is een lieve vrouw, is niet gefocust op geld en geld verdienen, maar echt om je te helpen puur voor jou alleen, omdat ze het graag doet, natuurlijk gaat voor niks de zon op maar geloof me, ze is iedere cent waard. Chantal heel veel succes verder met wat je doet en je bent echt een kanjer.

Groetjes veel liefs zomaar iemand ;)  

~Review~

Chantal heeft mij op een toegankelijke weg geholpen om te realiseren dat het "veilig" is om mensen te laten zien wat er van binnen zit. Aan de hand van visualiseren en open conversaties hielp ze mij om ongeforceerd, stukje bij beetje, meer tot acceptatie te komen van thema's uit het verleden. Hoe je het verleden hebt geïnterpreteerd is niet persee de waarheid, maar had (voor mij) ongemerkt een stempel achtergelaten op mijn dagelijkse handelingen en gedachtegangen. Chantal is een persoon bij wie het makkelijk is om te laten weten wat er speelt vanwege haar inlevingsvermogen. Mede hierom, was het fijn voor mij op een vertrouwde manier steeds meer "open"te worden met mijn intuïtie en gevoel. 

Door de plek te krijgen om emoties te noemen voor wat het was, kon ik het een plaats geven en er accepterend mee omgaan, in plaats van het weg te stoppen(zoals ik mezelf had aangeleerd vanuit het verleden)

Bedankt voor je hulp Chantal!

Max