Welke methode en technieken: Ik gebruik coachings technieken, visualisaties,meditaties, gestalt therapie, psychosynthese en heb geleerd vanuit de oosterse en westerse psychologie dat maken deze sessies heel krachtig en de ervaringen die op mijn pad zijn gekomen.foto1

  1. Het is een diepgaand proces: Het krijgen van inzichten, wat onbewust zit, bewust maken door middel van visualisaties, oefeningen en de gesprekken die we voeren.
  2. Certificeringen & ervaringsdeskundig
  3. Stok achter de deur: Ik zorg ervoor dat je je verantwoording neemt.
  4. Feedback: Ik spiegel je respectvol en confronteer je met wat ik zie.
  5. Focus: Ik zorg ervoor dat je meer verdieping krijgt in je leven, oude patronen helder krijgt die jou belemmeren, meer vanuit jou verlangen gaat leven, eigen verantwoordelijkheid en zachter naar jezelf en de wereld om je heen kijkt.
  6. Duidelijkheid: Ik help jou om helder te krijgen wat je ten diepste verlangt en wat je tegenhoud om dat te leven.

Vervolg 6 stappen

   1. Diepgaand proces: Ik help je bij het vinden van jouw innerlijke rijkdom, met het krijgen van zelfinzicht, waar je verlangens en behoeften naar boven gaan komen en wat je angsten zijn,  de kwaliteiten die liggen te wachten om ontdekt te worden. Ik bied ondersteuning bij dit proces van innerlijke groei en het vrijmaken van persoonlijke kwaliteiten. We gaan kijken naar je persoonlijkheid en hoe je naar de wereld kijkt en wie jij nog meer bent.
    • Certificeringen
    • 2020 -2022 Move a Mountain opleiding – Bewustzijnscoaching & Counseling
    • 2014 Sonnevelt Opleidingen – Mental Coach
    • 2010 - 2011 CSA Basic, Bron, Master Living – Zelfbewustzijnstrainingen
    • 2009 Gradatim – Hbo Communicatieleer en Therapeutische methodieken
    • 2008 AFN Opleidingen – Life coach
    Ervaringsdeskundig: Ik heb zelf een hele route gelopen op gebied van bewustwording. Dankzij deze kennis en expertise kan ik jou begeleiden de dingen anders te gaan bekijken en je leven te gaan verrijken.
   2. Stok achter de deur: We weten allemaal hoe het ons vergaat als we op 1 januari goede voornemens maken. Precies, op 1 februari zijn we die al lang weer vergeten. Het is belangrijk dat je je eigen verantwoording neemt. Daar gaan we dan ook mee aan de slag.
   3. Feedback: De enige manier om te leren is door feedback te krijgen op de dingen die we doen. Ik spiegel je respectvol en confronteer je met wat ik zie.
   4. Focus: We gaan ervoor dat je meer verdieping gaat krijgen in je leven, oude patronen helder krijgt die jou belemmeren, meer vanuit jou verlangen gaat leven, eigen verantwoordelijkheid neemt en zachter naar jezelf en de wereld om je heen kijkt.
   5. Duidelijkheid: Ik help jou om helder te krijgen wat je ten diepste verlangt en wat je tegenhoud om dat te leven. Niet alleen de oppervlakkige dingen die we allemaal wel willen zoals veel vrije tijd en veel geld.  Nee de dingen die jou echt gelukkig maken.
    • Na het telefonisch gesprek kan je beslissen of je verder wil gaan, dat je ziet dat de basis waarin ik coach gebaseerd is op vertrouwen, respect en dat het belangrijk is dat we samen een klik ervaren en of je aan het goede adres bent.

Telefonisch: Na het telefonisch gesprek kan je beslissen of je verder wil gaan. De basis waarin ik coach gebaseerd is op vertrouwen, respect, je gehoord en gezien voelen. En samen te kijken of er een wederzijdse klik is en of je aan het goede adres bent.  De sessies worden gegeven in een veilige omgeving. Een traject duurt ongeveer 6 sessies van ongeveer 75 minuten. Ik werk uitsluitend op afspraak. 

Vrijheid: Bij mooi weer gaan we buiten zitten, we hebben de vrijheid dat we ongestoord in de beachtuin te kunnen gaan zitten. En bij minder weer gaan naar een ruimte met een huiskamer setting onze sessies doen voor het haardvuur.  Ik ben flexibel in de tijd tijdens onze sessies, mijn voornaamste doel is dat je inzicht krijgt en om jou verder te helpen.                              

foto2